173 Freeze bug (6.5)

Threads made on bugs from older game versions.
User avatar
Roller6902
Guard
Posts: 163
Joined: Sat Dec 01, 2012 8:25 am
Location: Living inside Octavia's cello
Contact:

Re: 173 Freeze bug (6.5)

Postby Roller6902 » Sun Jan 06, 2013 3:59 am

1. Did you really have to make two threads of the same issue?
2. I don't think it's ideal to go stir crazy with the console commands at the intro. Just use console commands AFTER the intro
All this scratchin' is makin' me rich!

User avatar
CommanderMark
SCP:CB Developer
Posts: 2557
Joined: Mon Nov 12, 2012 2:00 pm

Re: 173 Freeze bug (6.5)

Postby CommanderMark » Sun Jan 06, 2013 4:31 am

KasperRum wrote:if you noclip to the top of 173`s contaiment chamber and keep blinking so he looks in a pose(Or normal pose), teleport to a different room when the guard is shooting, and 173 will be always stuck in that pose for the rest of the game(Sometimes he moves slowly to the right by the way)

Well obviously if you use console commands during the intro it breaks the game, this isn't a bug if it's your own fault it started.
99% of my statements are my own opinion. I have no idea what the last percent is though.


Return to “Old Threads”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests