Freeze Bug

Threads made on bugs from older game versions.
Thunderman
Dr. Bright's Assistant
Posts: 23
Joined: Sat Nov 24, 2012 2:22 am

Freeze Bug

Postby Thunderman » Wed Jan 09, 2013 12:18 am

This game is unplayable for me, and the reason being that the game freezes at the fucking intro.
I will probably try to disable the intro or run as admin, but someone NEEDS to fix this.
Update:
First off, running as Admin. or Disabling the intro sequence does not work ether.
Second:
My Specs are:
-OS: Windows 7 (Home premium to be exact)
-Graphics Card: GeForce 9100 (Yes, It does suck)
-Processor: AMD Atholton (4x Cores.)

User avatar
Thisisme
Operative
Posts: 264
Joined: Mon Nov 05, 2012 8:28 pm
Location: .<<<<<<<

Re: Freeze Bug

Postby Thisisme » Wed Jan 09, 2013 10:58 pm

What do you mean, 'freezes'?
I have left ze forums.

spartan322
Senior Staff
Posts: 1397
Joined: Fri Nov 02, 2012 1:16 pm
Location: Raiding your bacon supplies

Re: Freeze Bug

Postby spartan322 » Wed Jan 09, 2013 11:00 pm

Thisisme wrote:What do you mean, 'freezes'?

-_- What do you think? The game freezes, as in, the screen gets stuck on a single image.
-Resident Bacon Fanatic-

User avatar
Thisisme
Operative
Posts: 264
Joined: Mon Nov 05, 2012 8:28 pm
Location: .<<<<<<<

Re: Freeze Bug

Postby Thisisme » Wed Jan 09, 2013 11:02 pm

spartan322 wrote:
Thisisme wrote:What do you mean, 'freezes'?

-_- What do you think? The game freezes, as in, the screen gets stuck on a single image.


Never seen CB actually freeze like that sir.
I have left ze forums.

Z13L
Class-D
Posts: 1
Joined: Wed Feb 05, 2014 6:10 pm

Re: Freeze Bug

Postby Z13L » Wed Feb 05, 2014 6:14 pm

Yeah same things happening to me maybe its just windows 7?

User avatar
Nightmare Tank
MTF
Posts: 607
Joined: Wed Oct 02, 2013 1:13 pm
Location: The Nightmare Void.

Re: Freeze Bug

Postby Nightmare Tank » Wed Feb 05, 2014 6:32 pm

Thisisme wrote:
spartan322 wrote:
Thisisme wrote:What do you mean, 'freezes'?

-_- What do you think? The game freezes, as in, the screen gets stuck on a single image.


Never seen CB actually freeze like that sir.


Posted on Thursday, 10th January 2013

Z13L wrote:Yeah same things happening to me maybe its just windows 7?


Posted on Wednesday, 5th February 2014

You necromanced a thread that had been dead for a year.
The Nightmares...will last...FOREVEEEEERRRRR!
In the event that Nightmare Tank tries to take charge, Dr. Glitch is to warn it, until it ceases its behaviour.

User avatar
Omniary
Moderator
Posts: 2005
Joined: Sat Nov 03, 2012 3:43 am
Location: California
Contact:

Re: Freeze Bug

Postby Omniary » Wed Feb 05, 2014 8:45 pm

Necroed indeed.
Souda
Kuriimu souda
Nomitai na
gIVe me your rare kumikos this is a robbery!!


Return to “Old Threads”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests