[0.8.2]Wrong and missing sounds.

Threads made on bugs from older game versions.
Zarpox
Operative
Posts: 379
Joined: Sun Feb 10, 2013 10:56 am
Location: [DATA EXPUNGED], Germany
Contact:

[0.8.2]Wrong and missing sounds.

Postby Zarpox » Wed Nov 20, 2013 12:56 pm

I just noticed that SCP-049 catch sound (horror13) doesnt play, instead the SCP-173 scare sound (horror14).

I looked through the folder and a folder from another version.
From v0.7 for example was the first soundeffect "horror1" the first for SCP-895 effect and the second "horror2" for the deadly one.
In version v.0.8.2 it exists "horror0" for the first and "horror1" the deadly one.
That whole shift causes that all sound effects play in wrong situations.

Proof: v0.8.2 just a little bit of the source code for SCP-049
Spoiler
;049 spawns after 3 minutes or when the player is close enough to the containment chamber
If e\EventState > 70*180 Or EntityDistance(Collider, e\room\Objects[8])<800*RoomScale Then
e\Sound = LoadSound("SFX\Horror13.ogg")
PlaySound(e\Sound)

For n.NPCs = Each NPCs ;awake the zombies
If n\NPCtype = NPCtypeZombie Then
n\State = 1
EndIf

and the same for v0.7.3
Spoiler
;049 spawns after 3 minutes or when the player is close enough to the containment chamber
If e\EventState > 70*180 Or EntityDistance(Collider, e\room\Objects[8])<800*RoomScale Then
e\Sound = LoadSound("SFX\Horror13.ogg")
PlaySound(e\Sound)

For n.NPCs = Each NPCs ;awake the zombies
If n\NPCtype = NPCtypeZombie Then
n\State = 1
EndIf

"Horror13" was the appearing sound for SCP-049 with the breathing and stuff in version 0.7.3.
Now "Horror13" is the catching sound. And that is why "Horror14" (the SCP-173 scare sound) plays when SCP-049 gets you.

After SCP-049 gets you, the first line (MTF_1) is now completely missing.

SCP-895 has wrong sound(?) too
as seen here: viewtopic.php?f=6&t=3320
Last edited by Zarpox on Tue Dec 17, 2013 8:38 pm, edited 7 times in total.

User avatar
Cpbald
Operative
Posts: 461
Joined: Wed Oct 16, 2013 3:54 pm
Contact:

Re: [0.8.2]Wrong and missing sounds.

Postby Cpbald » Wed Nov 20, 2013 3:14 pm

Reinstall 0.8.2, and don't use mods. I don't use a modded version and the sounds work just fine. I had that problem when I was using the 0.7.4 pony mod, and 0.8.1 clipboard mod later on.

E: Great, now it's doing it for ME!
aaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Mr Butt Ghost
Dr. Bright's Assistant
Posts: 15
Joined: Wed Dec 18, 2013 2:54 pm
Location: England

Re: [0.8.2]Wrong and missing sounds.

Postby Mr Butt Ghost » Mon Dec 30, 2013 5:21 pm

I have also noticed that SCP-682 sounds are misssing. In older versions you could hear him roaring and killing a guard which made the screen shake. Now you cant hear it at all. i think the soundtrack's name is 'Roar'. :?

User avatar
TylerTheFighter24
Dr. Bright's Assistant
Posts: 46
Joined: Fri Jan 03, 2014 11:46 pm

Re: [0.8.2]Wrong and missing sounds.

Postby TylerTheFighter24 » Sat Jan 04, 2014 11:52 am

Mr Butt Ghost wrote:i think the soundtrack's name is 'Roar'. :?
Yep its called Roar
I'm a brony, got a problem, then please go away. -->


Return to “Old Threads”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest