[0.8.2] No doors

Threads made on bugs from older game versions.
User avatar
Cpbald
Operative
Posts: 461
Joined: Wed Oct 16, 2013 3:54 pm
Contact:

[0.8.2] No doors

Postby Cpbald » Fri Nov 22, 2013 10:40 pm

Doors aren't generating properly:
Image
It's been doing this since release 0.7.3.
aaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

User avatar
..::Yuka::..
Dr. Bright's Assistant
Posts: 40
Joined: Fri Oct 04, 2013 1:05 pm
Location: Living in Germany, born in Japan

Re: [0.8.2] No doors

Postby ..::Yuka::.. » Thu Nov 28, 2013 3:33 pm

strange i never had a problem like this...
こんにちは。私の名前はユカです!はじめまして!
My Steam Account

User avatar
Theimperfectbeing
MTF
Posts: 974
Joined: Sat Aug 31, 2013 2:35 am
Location: In a ditch

Re: [0.8.2] No doors

Postby Theimperfectbeing » Fri Nov 29, 2013 3:50 pm

It happens to me mostly in the checkpoint rooms, but on one of my custom maps, the doors in the tunnels disappeared.
eric

User avatar
Cpbald
Operative
Posts: 461
Joined: Wed Oct 16, 2013 3:54 pm
Contact:

Re: [0.8.2] No doors

Postby Cpbald » Fri Nov 29, 2013 5:47 pm

Theimperfectbeing wrote:It happens to me mostly in the checkpoint rooms, but on one of my custom maps, the doors in the tunnels disappeared.


This was on a custom map! When I'm not on a custom map, I get the T-Shaped Hallway bug I reported. When I am, there are NO doors anywhere in the map.
aaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

User avatar
TylerTheFighter24
Dr. Bright's Assistant
Posts: 46
Joined: Fri Jan 03, 2014 11:46 pm

Re: [0.8.2] No doors

Postby TylerTheFighter24 » Sun Jun 29, 2014 6:39 pm

I have had this bug, apparently all generated doors are always open, not closed. It should be fixed in version 0.9 or 0.9.1
I'm a brony, got a problem, then please go away. -->


Return to “Old Threads”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests