[0.7.0.1] Cannot join or spectate games on some servers

BugReporter2
Dr. Bright's Assistant
Posts: 23
Joined: Mon Dec 25, 2017 6:00 am

[0.7.0.1] Cannot join or spectate games on some servers

Postby BugReporter2 » Mon Jan 08, 2018 2:15 pm

Message produced in console when attempting to start round or clicking spectate:

Code: Select all

Coroutine Barotrauma.Networking.GameClient+<StartGame>d__37 threw an exception: Object reference not set to an instance of an object.
in Barotrauma.MonsterEvent.Init() in E:\Barotrauma\Barotrauma\BarotraumaShared\Source\Events\MonsterEvent.cs: row 79
in Barotrauma.EventManager.StartRound(Level level) in
E:\Barotrauma\Barotrauma\BarotraumaShared\Source\Events\EventManager.cs: row25
in Barotrauma.GameSession.StartRound(Level level, Boolean reloadSub, Boolean loadSecondSub) in
E:\Barotrauma\Barotrauma\BarotraumaShared\Source\GameSession\GameSession.cs: row 219
in Barotrauma.GameSession.StartRound(String levelSeed, Boolean loadSecondSub) in
E:\Barotrauma\Barotrauma\BarotraumaShared\Source\GameSession\GameSession.cs: row 174
in Barotrauma.Networking.GameClient.<StartGame>d__37.MoveNext() in
E:\Barotrauma\Barotrauma\BarotraumaClient\Source\Networking\GameClient.cs: row 718
in Barotrauma.CoroutineManager.IsDone(CoroutineHandle handle) in
E:\Barotrauma\Barotrauma\BarotraumaShared\Source\CoroutineManager.cs: row 104


Error happened both when using old version updated via launcher and freshly unpacked .zip from the net. Happened on 3 different servers so far, 1 using nilmod and 2 without, I cannot join any game on those, though other people seem to have no trouble.

I don't have nilmod or even BTE installed, just vanilla Barotrauma with some downloaded subs.

BugReporter2
Dr. Bright's Assistant
Posts: 23
Joined: Mon Dec 25, 2017 6:00 am

Re: [0.7.0.1] Cannot join or spectate games on some servers

Postby BugReporter2 » Fri Jan 12, 2018 1:04 am

Issue still exists, but it disappears and reappears with no visible correlation. Usually if I cannot join play on some server I can't play it no matter how many times I try or restart a game, but after a day or two the issue sometimes disappears. I've already been able to play on all those servers I've had issues with, and on one of those I've had a second round of this bug. Perhaps its something on the server that disappears after reboot?


Return to “Bug reports”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests